Uneix-te

Actualment podeu trobar centenars d’items i serveis a la nostra base de dades, però encara hi ha equipaments/infraestructures/serveis que s’han de cobrir.

Ompliu el següent formulari per contactar amb nosaltres si esteu interessats en oferir les vostres capacitats nanotecnològiques.

Finalitat: Respondre als requeriments dels usuaris de NanoHUB.cat. Com ara, respondre la seva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que pugui tenir relatives a la informació inclosa al web.

Responsable: NanoHUB

Accepto la Política de Privacitat

captcha

Aquesta web compleix rigorosament amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i amb el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglamento de desarrollo de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell del 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE ó LSSI). Més Informació

Call Now Button